My Personal

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
If U want to know me closely????Follow this BLOG

Saturday, 25 June 2011

Friday, 24 June 2011

Hold It Against Me-Britney Spears

Enjoy!

Harta Pusaka Nenek

Setelah sekian lama di perantauan akhirnya Aman pulang ke kampung untuk berjumpa dengan neneknya.

Nenek : "Aman, nenek sudah tidak kuat lagi, nenek minta kamu sambung mengusahakan kebun nenek..."

Aman : "Jangan cakap macam tu, nek..." (dalam hati, tak sia-sia aku balik kampung... dapat pulak harta pusaka nenek).

Nenek : "Segala isi perkebunan, ternakan, villa, traktor untuk kamu. Tolong jaga baik-baik, jangan lupa disiram tiap hari tanaman nenek."

Aman : "Baik nek, nenek jangan bimbang tentang hal itu... Tapi dimana kebun nenek? Rahmat tidak pernah tahu?"

Nenek : "Di Facebook nenek, FARMVILLE, nanti nenek bagi tau passwordnya."

Aman : "?????"

Hadiah Hari Guru (Sempena Hari Guru)


Suatu pagi di dalam sebuah kelas 4 Slow, di sebuah sekolah rendah, di kawasan pedalaman. Cikgu sedang memberikan cadangan kepada murid-muridnya tentang hadiah sempena Hari Guru esok.

Cikgu: Saya tak kisah apa-apa jenis hadiah yang kamu nak berikan.

Murid: Tapi cikgu, hadiah yang macam mana?

Cikgu: Cikgu cadangkan begini, jika bapa kamu penanam jagung… jagunglah hadiahnya, jika nelayan, ikan pun boleh..

Murid-murid: Ohh…. begitu..

Keesokan harinya, penuh meja cikgu itu dengan pelbagai hadiah… macam-macam ada. Tersenyum lebar cikgu ….

Hah, kenapa kamu berpeluh ni Mamat? Datang lewat pulak!

Mamat: Usung hadiah cikgu… tu ada kat luar kelas.

Cikgu: Ya.. Allah, batu nesan Mat?????

Mamat: Ha….aaa (dengan bangga)

Cikgu: Ayah kamu kerja apa?

Mamat: PENGGALI KUBUR cikgu.

Cikgu: Patutlah.

So korang...jangan jadi macam dorang nie....tah pape....

Thursday, 23 June 2011

My Birthday

As you all x tau...tomorrow is my birthday!!haha....so...wish la klau yg nk...sape yg x nk t0...ley bla!!haha....xde la...just kiding...so...25 Jun nnti....my skool ade bwat TEMASYA SUKAN kali ke-20...haha....masuk 4 by 100...and perbarisan(x tau la betul ke x eja)...haha....so....that's all yg aku nk share....sbb aq tgh frust dgn family ak0....serious okay!!k la... daah daah daaaahhhh...and... mesty korunk akn click BAD kan???haha...click je la... idc!!wahaha

Saturday, 18 June 2011

It Just Me!!haha

Hi semua!!!!haha....kelakar kan muka ni???ha....ni la muke aku....x cntik pun!!!kuang3...so....Ni time aku bosan....haha...yela...hobi aku tangkap gmbr....tapi selalunye aku edit la...tapi ni aku malas lak nak edit....yela..Post pagy2...mmg la...!!haha

Friday, 17 June 2011

Jum belaja bahasa Korean....

Hai semua....seperti yg korang x tahu....Lisa suke bile org cakap bahasa KOREAN....Lisa ade la belajar sikit2....tapi x igt2...haha....(padahal x lawak),so......ni ape yg Lisa da  belajar...


  1. Hello - annyeonghaseyo
  2. Welcome - hwangyong-hamnida
  3. How are you? - eotteohke jinaeseyo? / an nyeong ha siut seum ni ka?
  4. I'm fine..thanks - jaljinaeyo
  5. Please to meet you - Mannaseo bangapseumnida
  6. Good morning/afternoon/evening - annyeong hashimnikka
  7. Good Night - annyonghi jumushipsiyo
  8. Good luck - haeng un eul bil eo yo
  9. Excuse me - shillehagessumnida
  10. Sorry - mianhamnida
  11. Thank you - kamsahamnida
  12. You're welcome - anieyo
  13. I love you - sarang hae
  14. Happy Birthday - saengil chukha hamnida

Imvu Pix

Hai.....comel x gambar nie????korang mesti tahu nie game ape kan???kalau sape yg tak tahu tu...ni game IMVU....the best woo!!!!emm...kalau korang main IMVU...add la aku kat IMVU okay?name id aku (kateperry11ess). Actually bukan less okay?but ess...haha....ramai yg rase pelik kan???haha...okay la....ape2 un....join la IMVU okay?!THE BEST!

Thursday, 16 June 2011

Crazy biodata

Name : AjoiAge : Still young
Sex: Never. Still under age
Religion: I only have experience praying my cat which dead 2 years before
Race: I love to race. How u know?Nationality : I don’t like National. I prefer Sanyo
IC No.: 6735Tel No.: My house no telephone
HP No.: Nokia 3310Address: Jelutong, Penang
City: Nurhaliza?Postcode: I never post anythingCountry: I love travel to London
Status: SecretEmailAddress : HotmailEducation Background : My teacher said, not bad
Working Experience : Last time I got sell pirate VCD
Father’s Name : DaddyFather’s IC No. : U ask himMother’s Name : MummyMother’s IC No. : U ask herExpected Salary : As much as u can payWhen can start work? : Depends on my moodHighest Qualification : Very highGrade : Also very highCollege/University : CollegeSignature : Can I use chop??