My Personal

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
If U want to know me closely????Follow this BLOG

Friday, 8 July 2011

My Personal

Hey korang!!mesty korang sume nak tahu kan ttg personal aku??!haa...nie la...layannn

Name:Nur Elissa
Baby name:Lisa/Lis
Age: -
Phobia:insects,cat,all animals
Fav food:Chicken chop,Nasi ayan

Fav drink:Orange Juice,Apple Juice,Teh o'ais
Email:lisateddybear@yahoo.com / lisa_steffiane@yahoo.com
Fav colour:pink,white,black
Fav group:B2ST,SNSD,SUPER JUNIOR,SHINEE
N.Phone: -

haha...nie je yang aq ley bagi....c ya :D

CHEER :)

Saturday, 25 June 2011

Friday, 24 June 2011

Hold It Against Me-Britney Spears

Enjoy!

Harta Pusaka Nenek

Setelah sekian lama di perantauan akhirnya Aman pulang ke kampung untuk berjumpa dengan neneknya.

Nenek : "Aman, nenek sudah tidak kuat lagi, nenek minta kamu sambung mengusahakan kebun nenek..."

Aman : "Jangan cakap macam tu, nek..." (dalam hati, tak sia-sia aku balik kampung... dapat pulak harta pusaka nenek).

Nenek : "Segala isi perkebunan, ternakan, villa, traktor untuk kamu. Tolong jaga baik-baik, jangan lupa disiram tiap hari tanaman nenek."

Aman : "Baik nek, nenek jangan bimbang tentang hal itu... Tapi dimana kebun nenek? Rahmat tidak pernah tahu?"

Nenek : "Di Facebook nenek, FARMVILLE, nanti nenek bagi tau passwordnya."

Aman : "?????"

Hadiah Hari Guru (Sempena Hari Guru)


Suatu pagi di dalam sebuah kelas 4 Slow, di sebuah sekolah rendah, di kawasan pedalaman. Cikgu sedang memberikan cadangan kepada murid-muridnya tentang hadiah sempena Hari Guru esok.

Cikgu: Saya tak kisah apa-apa jenis hadiah yang kamu nak berikan.

Murid: Tapi cikgu, hadiah yang macam mana?

Cikgu: Cikgu cadangkan begini, jika bapa kamu penanam jagung… jagunglah hadiahnya, jika nelayan, ikan pun boleh..

Murid-murid: Ohh…. begitu..

Keesokan harinya, penuh meja cikgu itu dengan pelbagai hadiah… macam-macam ada. Tersenyum lebar cikgu ….

Hah, kenapa kamu berpeluh ni Mamat? Datang lewat pulak!

Mamat: Usung hadiah cikgu… tu ada kat luar kelas.

Cikgu: Ya.. Allah, batu nesan Mat?????

Mamat: Ha….aaa (dengan bangga)

Cikgu: Ayah kamu kerja apa?

Mamat: PENGGALI KUBUR cikgu.

Cikgu: Patutlah.

So korang...jangan jadi macam dorang nie....tah pape....

Thursday, 23 June 2011

My Birthday

As you all x tau...tomorrow is my birthday!!haha....so...wish la klau yg nk...sape yg x nk t0...ley bla!!haha....xde la...just kiding...so...25 Jun nnti....my skool ade bwat TEMASYA SUKAN kali ke-20...haha....masuk 4 by 100...and perbarisan(x tau la betul ke x eja)...haha....so....that's all yg aku nk share....sbb aq tgh frust dgn family ak0....serious okay!!k la... daah daah daaaahhhh...and... mesty korunk akn click BAD kan???haha...click je la... idc!!wahaha

Saturday, 18 June 2011

It Just Me!!haha

Hi semua!!!!haha....kelakar kan muka ni???ha....ni la muke aku....x cntik pun!!!kuang3...so....Ni time aku bosan....haha...yela...hobi aku tangkap gmbr....tapi selalunye aku edit la...tapi ni aku malas lak nak edit....yela..Post pagy2...mmg la...!!haha